Wednesday, September 16, 2009

kali ini lebeh ikhlas

saya, seperti di gambar, *gambar hantu raya bagi sesapa yg xpaham2 lagi*

ingin mengucap kan selamat hari raya bunga raya maaf zahir dan batin kepada semua andai;

marah-marah yang tak kena,
dok tanya tak tentu hala,

cakap sasul yang tak sengaja,

pukul-pukul kat mana-mana,

pinjam harta benda tak cakap,
emo tak semena-semena,

mengumpat bila-bila,
te rogol tanpa niat
dan mcm2 lah



dan bagi yang memandu, anda di minta berhati-hati di jalan raya. pandu dengat cermat, ingat lah org yg tersayang!

raya datang lah balai raya, gotong royong. hahaha. tak tak tak. raya dtg ah umah. ok!


dari saya, yang jauh di perantauan *gambar tgh makan samprit tuh*

Saturday, September 12, 2009

tulus ikhas


video

selamat hari raya to you
selamat hari raya to you
selamat hari raya to you


sorry if aku:
kutuk2 anda *sesungguhnya aku bukan sengaja mngutuk anda, ini kerana anda adalah subject yg best utk di kutuk*

bercakap2 di belakang anda *ini mmbuktikan anda hot sampai tahap org berkata2 tntang anda*

ada buat salah ka apa ka
sesungguhnya aku setan besaq
anda ialah calon2 penghuni syurga

sekali lagi

minta maaf zahir dan batin *selalu 10 round, kali neh 5 round ja, mesti xpuas kan?*
hehehehehe

Friday, September 11, 2009

jalan tanah merah

seharian d jalan TAR mmg gempak
barang utk lelaki mmg susah nak jumpak
barang pompuan ja byk
ini satu bentuk penindasan!

di syorkan kalo nak shopping, p lah siang2
kurang sesak, dan korang akan dpt tgk item tuh dgn real dr pada tgk time malam.

aku list kan beberapa item yg korang patut beli dekat jalan TAR
1- kek coklat dia. panjang gila org berbaris beb.
2-ice cream potong dia. pelik semacam ja. mcm letak dadah lak
3-nasi minang dia. PERGHHH!!! pukul 5 pon dh licin!!!

btw
skrg trend tudung siti nurhaliza
sumpah sama ngan ct pakai
persoalannya
ct beli dekat jalan TAR ka?
huahuehuihuohuu

Thursday, September 10, 2009

amanda

the uglytruth best gila
baik p tgk sebelom masing2 jadi gila!

apajadah!
dalam seminggu tgk wayang almost everyday???
zzzzzzzzzzzzz

sabar sabar sabar.
mungkin ada hikmah
sabar sabar sabar.

Wednesday, September 9, 2009