Monday, December 7, 2009

E!

hai kawan kawan semua
bertemu kita lagi
tadi abang ngan kawan kawan abang telah pergi ke Sentosa
untuk cuci cuci mata dengan teknologi terkini lagi maha canggih
sebenarnya tujuan kepergian abang adalah kerana
dah lama abang nak beli handphone baru
handphone lama pon dah dekat 3 tahun setengah abang pakai

so nak beli Blackberry mcm mahal sangat kan
nak beli Iphone, mcm tak suka ja touch screen
so yang neh ja lah mcm best dan mampu



harga dia pon boleh tahan mahal nya = RM1650
kaler bronze

sesapa kaya??
nak blanja abang, di alu-alukan
heheheh

pada pandangan dan hemat adik adik sekalian
wajar kah abang beli handphone baru
atau spend duit untuk benda lain?

4 comments:

Wan said...

blackberry.

Wan said...

jap2 one more... beli jer.. nanti abang boleh melaram kat shah alam sem depan!!! lagipun pt sem depan masyuk... ribu riban!!!

HaMz said...

blackberry laaa

murah dan ringan untuk 8520 tu.. leh bb talk...

nokia still symbian

lgpin ang leh save RM700 untuk bb drpd nak beli e72

still both pakai trackpad..

aku hanya bg info.. ang decide betul tak wan..?

DicKiE aDaMs said...

beli je... skali skale kan