Monday, December 7, 2009

filem kita, wajah kita ep1

antara scene filem atau drama yang buat aku bengang tahap bengkang ialah
scene dalam kereta!
alaaa
scene dimana driver ngan orang sebelah dia berbual dalam kereta
dan kemera shoot dr depan
aku xpaham lah, kenapa director suka buat dalam studio. pakai teknologi nuklear apa jadah.
tak real kot. gila kedekut. kalo xda duit, xpayah buat drama atau filem lah background nmpak sangat palesu semata2.
ingat budak darjah 1 ke tengok??? boleh di tipu dan ditindas ngan penipuan itu

yang pelakon pon lagi satu,
pegang stereng mcm goyang2,pusing kiri kanan.
padahal drive slow ja, pusing stereng mcm nak drift!
aduh!!!!
tak paham lah aku!

*tension aku tgk scene lawan dalam nenek kebaya. dah macam dragon ball dah aku tgk!!

4 comments:

zafirah alias said...

haha. hg ni lawak gila la.

e-zul Iswhat said...

welcome to malaysia film industry. :)

HaMz said...

tak pa aku doakan ang jadi pengarah dan ang tunjukkan kat dunia k..??

amin

p/s: aku tak main main tau sbb aku teringin nak industri kita bangkit

ct fairuz said...

haha! tau xpe mmg mcm dragon ball dah pon